Temp-Teams afdelinger i Danmark

Her på siden finder du alt det information, du skal bruge for at finde ud af, om Temp-Team er det rette vikarbureau til at løse netop dine udfordringer.

Kontakt din lokale Temp-Team afdeling:

Sidens indhold:


Temp-team services

Ydelser

Vikarassistance, Rekruttering, Try & Hire, Outplacement

temp-team brancher

Brancher

Temp-Team dækker mange fagområder inden for følgende brancher:

Kontor, Kundeservice, Regnskab, Salg og marketing, Indkøb, Medicinal, Teknik/IT, Lager og industri, Transport, Gartneri, Kantine, Promotion, Butik/detailhandel, Reklame


Danmark

temp-team afdelinger

Hvilken afdeling dækker dit område?

Vælg en afdeling og læs hvilket geografisk område denne afdeling dækker.Hør mere om Temp-Team og kontakt de rigtige

På Vikarbureauer.com har vi gjort det let at komme i kontakt med de rigtige folk hos det rigtige vikarbureau. Det gælder uanset om du er her som repræsentant for en virksomhed, eller du er her som jobsøgende.

Her på siden kan du læse mere om Temp-Team, se videointerviews og til sidst, gennem vores kontaktsystem, få kontakt med de rigtige folk.

Vælg om du er..


Hør hvad Temp-Team kan gøre for din virksomhed

Vi har interviewet Tina Jørgensen som er personalekonsulent hos Temp-Team i Aarhus, for at spørge lidt ind til hvad det er, Temp-Team kan tilbyde.

– Hvad kan Temp-Team tilbyde mig som arbejdsgiver?

Vi kan tilbyde kandidater og vikarer inden for mange brancher. Det kan være både faglært og ufaglært personale og alt fra en hurtig opgave på fire timer en enkelt dag og til årlange vikariater.

Har du ikke selv de fornødne kompetencer eller tid til rekrutteringsprocessen, så kan vi også hjælpe med det. Derudover har vi det vi kalder Try & Hire som er et vikariat med henblik på fastansættelse.

– Hvad gør Temp-Team, når jeg ringer og siger, jeg skal bruge en vikar?

Vi starter med at holde et uforpligtende møde hos nye kunder for tage en snak ansigt til ansigt. Det hjælper til bedre at forstå behovet.

Haster det, tages mødet over telefonen, hvor der findes en løsning. Herefter kan mødet så afholdes for at følge op på forløbet og møde hinanden.

Vi kan godt lide at alt ikke foregår over telefon og mail, men at man kan se sat ansigt på, og se hvem man handler med.

– Hvorfor skal jeg vælge Temp-Team fremfor et andet vikarbureau?

Vi sidder en kompetent og erfaren medarbejderstab og kender vores vikarer og kandidater rigtig godt.

Vi er gode til at skabe relationer med kunderne. Mange af vores kunder har brugt os gennem mange år.

Kunder kan ofte få de samme personer ind, som de har brugt som vikarer før. Nemt for kunderne og nemt vikarene.


Bliv vikar hos Temp-Team

Send dit CV til den nærmeste Temp-Team-afdeling, hvor deres konsulenter vurderer, om dine kvalifikationer og erhvervsmæssige baggrund matcher kundernes behov.

Klik på din nærmeste afdeling for at sende en mail direkte.
Husk at vedhæfte CV.

Hør hvad Temp-Team kan gøre for din jobsøgning

Vi har interviewet Tina Jørgensen som er personalekonsulent hos Temp-Team i Aarhus, for at spørge lidt til hvordan det er at være vikar hos Temp-Team.

– Hvis jeg siger til jer, at jeg gerne vil ud som vikar, hvad gør I så?

Vi beder dig om at sende os en mail med et CV og en kort beskrivelse. Herefter tager vi stilling til, om vi skal hive dig ind nu og her , om vi skal have dig ind til et informations- og registreringsmøde eller om vi skal have dig i vores jobbank, så du dukker op når der er noget passende fast arbejde.

Vi kalder ikke folk ind til samtale, hvis vi ikke har noget konkret. Det er spild af både vikarens og vores tid.

– Hvordan er lønnen som vikar?

Det går efter overenskomst. Du får den samme løn som nyansatte i den pågældende virksomhed ville få.

– Kan jeg forvente de samme arbejdsforhold som de fastansatte?

Ja. Vi følger alle de regler, der er på området.


København

Temp-Teams afdeling i København ligger på Hauser Plads 20 – lige midt i byen og tæt på Nørreport station. Afdelingen rekrutterer til hele Storkøbenhavn. På laboratorie- og medicinalområdet formidler denne afdeling personale til hele Sjælland.

Kontakt Temp-Team i København helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Aarhus

Aarhus-afdelingen ligger i Scandinavian Center Aarhus midt i Aarhus ikke så langt fra Hovedbanegården. Afdelingen dækker selvfølgelig Aarhus, men helt ud til Galten mod vest, til Hadsten mod nord og til Skanderborg mod syd.

Kontakt Temp-Team i Aarhus helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Odense

I Odense ligger Temp-Team på Gråbrødre Plads 4 lige i nærheden af banegården og gågaden. Herfra dækker de hele Fyn med øerne. Derudover er de i Odense også eksperter i rekruttering til Grønland.

Kontakt Temp-Team i Odense helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Aalborg

Afdelingen i Aalborg ligger på Nørregade 22 ved Nytorv midt i centrum af Aalborg. Fra Aalborg dækker Temp-Team hele Nordjylland – fra Hadsund til Skagen.

Kontakt Temp-Team i Aalborg helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Esbjerg

Temp-Teams afdeling i Esbjerg findes på Nørregade 14 i centrum tæt på banegården. De dækker området omkring Esbjerg og nordpå langs vestkysten.

Kontakt Temp-Team i Esbjerg helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Allerød

Temp-Teams Allerød-kontor er beliggende på M.D. Madsensvej 3B lige over for Allerød S-tog station. Afdelingen dækker det nordlige Sjælland – fra Birkerød og op til Kattegat.

Kontakt Temp-Team i Allerød helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Herlev

Herlev-afdelingen er placeret på Herlev Bygade 50A. De dækker bl.a. Brønshøj, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Ølstykke og Slangerup.

Kontakt Temp-Team i Herlev helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Køge

I Køge ligger Temp-Team på Strandvejen 2B midt i byen. Herfra dækker de hele Sydsjælland.

Kontakt Temp-Team i Køge helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Taastrup

Taastrup-afdelingen ligger centralt på Taastrup Hovedgade 41-43. Kontoret dækker Taastrup, Høje Taastrup, Hedehusene og Roskilde. Desuden dækker de hele Vestegnen og Ballerup inden for lager/industri/teknik.

Kontakt Temp-Team i Taastrup helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Herning

Temp-Team i Herning ligger på Bredgade 11 midt i gågaden. Afdelingen dækker bredt i hele området omkring Herning.

Kontakt Temp-Team i Herning helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Holstebro

Holstrebro-kontoret ligger på Østergade 2 ved gågaden og Store Torv. Herfra dækker Temp-Team geografisk fra Holstebro over Mors og Thisted op til Jammerbugten.

Kontakt Temp-Team i Holstebro helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Horsens

I Horsens ligger Temp-Team i Boulevardhuset i centrum af byen. Afdelingen dækker det midt- og østjyske område omkring Horsens, Juelsminde, Brædstrup og Østbirk.

Kontakt Temp-Team i Horsens helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Kolding

I gåafstand fra banegården ligger Temp-Team i Kolding på Pakhustorvet 12. Her dækker de hele det Syd- og Sønderjyske område fra Vejle/Billund i nord og ned til den dansk/tyske grænse.

Kontakt Temp-Team i Kolding helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Silkeborg

Temp-Team i Silkebord ligger lige midt i byen på Torvet 2. De dækker også de omkringliggende byer: Kjellerup, Ans, Thorsø, Hammel, Låsby, Ry, Brædstrup og Hampen.

Kontakt Temp-Team i Silkeborg helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.

Viborg

Viborg-afdelingen ligger på Gravene 2 midt i byen tæt på busser og gågaden. Fra kontoret i Viborg dækker Temp-Team Viborg og omegn – fra Aalestrup over Skive, Salling og syd på til Rødkærsbro og Bjerringbro.

Kontakt Temp-Team i Viborg helt uforpligtende i dag og få lynhurtig respons.


Temp-Teams historie

Temp-Team Aarhus

Temp-Team er et af de ældste og største danske vikarbureauer. De tilbyder en bred vifte af services relateret til rekruttering. De har kontorer over hele landet og kan hjælpe inden for en lang række brancher.

Temp-Team startede i 1979 og er en del af koncernen Juhler Holding A/S. Da de startede, var det udelukkende som vikarbureau, men i dag er der kommet mange flere ydelser til, og Temp-Team kan hjælpe, uanset om det drejer sig om rekruttering af vikarer, faste medarbejdere eller alt derimellem.

Udover de danske afdelinger er de også repræsenteret i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, England og Singapore gennem JuhlerGroup. Det er altså en international virksomhed, men med konsulenter i mange danske byer har Temp-Teams folk fingeren på pulsen i lokalområdet og ligger inde med mange lokale kandidater.